Eugène is de 100% glutenvrije artisanale bakkerij te Antwerpen (voorheen Nohalm). Sinds 2002 kunnen we u een gamma aanbieden dat qua smaak en structuur gelijkend is aan gewoon brood en gebak. Naast dit gamma worden in onze bakkerij geen andere producten bereid. Onze producten zijn dus 100% glutenvrij. En omdat gist voor de meesten ook niet mag, hebben we sinds kort zuurdesem brood op basis van boekweit.

Dat de bakker zelf coeliakie heeft en daarnaast ook een koemelkallergie is een groot voordeel, bijna al onze producten zijn vrij van koemelk en volledig plantaardig. We zoeken steeds verder naar nieuwe producten en bereidingen die onze slogan alle eer aan doen: een smaak van het goede leven. 

We gaan hier zelf nog een stuk verder, we maken als het ware brood en gebak op maat. Als u naast de meest voorkomende allergenen nog andere verboden producten heeft, zoeken we dat uit en proberen steeds een passend product te creëren dat weer kan en mag.

”Een smaak van het goede leven”